wipschieten jan van looveren
11 mei 2022

Jan Van Looveren proeft van wipschieten

 

Het was mooi weer op 1 mei in Ekeren en de belangstelling voor de sportdag was groot. Annemie Plompen (N-VA), districtsschepen voor sport: “We willen zoveel mogelijk mensen een zetje gegeven om zich meer te bewegen. We laten ze vandaag kennis maken met een 15-tal sporttakken. Het competitieve laten we met plezier achterwege."

Voor het wipschieten was er veel belangstelling, zowel jeugd als volwassenen kwamen hun schietkunsten eens proberen. Acteur Jan Van Looveren, bekend van o.a. Factcheckers, Tragger Hippy en Zone Stad was de presentator op het event en kwam alle sportclubs ook individueel een bezoekje brengen. Jan kon het natuurlijk niet laten om ook eens het  schieten op de liggende wip te proberen en interviewde daarna uitgebreid de jeugdschutters van LINKA. Het was een mooie promotie voor onze sport, velen toonden belangstelling en hebben beloofd om ook eens in de club hun talenten te komen uittesten. LINKA oefent nu nog op het Van de Weyngaertplein, vanaf 1 september op hun nieuwe locatie ’t Venneke, Den Geer 21, 2180 Antwerpen elke woensdag en vrijdag vanaf 18.30h. Iedereen is er altijd welkom.

 

boogschieten liggende wip evenement

Meer nieuws

Gratis opleidingsdagen Volkssportanimator

07 mrt 2024

Op 4 april in Brugge en op 25 april in Merksplas

Vacature bij Vlas|Sportiv

26 jan 2024

Ontdek onze vacature voor "Allround medewerker"

JEZ! Jeugd+

20 dec 2023

Steun Jeugd+ dankzij JEZ! en draag bij aan meer en betere jeugdwerking voor onze Jeugd+ clubs

TREND digitaal of print

19 dec 2023

Uit onze enquête blijkt dat een deel van onze leden het TREND magazine liever digitaal ontvangt. Behoor jij ook tot deze groep of krijg je het printexemplaar toch nog liever in de bus?