09 nov 2021

Oproep Jeugd+ 2022

Het was alweer een vreemd jaar, ook voor Jeugd+. Gelukkig werd voor onze jeugd vaak een uitzondering voorzien in de eindeloze maatregelen en kon Jeugd+ er zo alweer een jaartje bijdoen. Corona had hier zelfs een licht positieve kant... alle deelnemende clubs ontvingen een extra startbudget.  

Héél binnenkort maken we de Top 10 - 2021 bekend maar nu alvast onze oproep voor 2022. Jeugd is en blijft de toekomst van onze clubs én sporten. Jeugdwerking is dus essentieel voor élke vereniging.  Dat was, is en blijft dé centrale gedachte van ons jeugdsportfonds Jeugd+ . Vlas|Sportiv geeft zo clubs die de daad bij het woord voegen een duwtje in de rug via persoonlijke begeleiding én middelen om te investeren in jouw jeugdwerking of om er eindelijk één op te zetten. 2022 wordt ondertussen al het 4e succesvolle werkjaar van het jeugdsportfonds.

Net zoals de voorbije jaren zullen we 10.000 € verdelen onder de clubs die samen met ons aan dit project werken. Hoe actiever en kwaliteitsvoller de jeugdwerking van jouw club doorheen het jaar, hoe meer steun je club ontvangt.  Net zoals vorig jaar staan er ook dit jaar nieuwe initiatieven en verbeteringen op de planning. Zo was onze webinar “Best Practices” voor alle jeugdverantwoordelijken een nuttige ervaring die zeker terug aan bod zal komen.

Wil jij meer jeugd in je club ? Kan je hiervoor hulp, geld en persoonlijke begeleiding gebruiken ? Heeft jouw club interesse in Jeugd+ ?  Laat ons dit dan snel weten via info@vlas.be 

Dan ontvang je binnenkort meer informatie met de mogelijkheid om online in te schrijven.

Opgelet!  Zoals altijd moeten clubs die al eens deelnamen ook weer een mailtje sturen als ze opnieuw willen deelnemen. 

Meer info over dit project op de jeugd+pagina 

 

info jeugd+ jeugd+clubs

Meer nieuws

subsidie energiecrisis

Vraag je energiesubsidie aan

09 jan 2023

Het Vlaams Parlement keurde noodsteun goed voor sportclubs naar aanleiding van de stijgende energie-uitgaven. Kijk hier of jouw club in aanmerking komt!

TOP 10 Jeugd+ 2022

20 dec 2022

25 sterren !! Wat een topresultaat van onze Jeugd+ clubs...

Nieuw logo Jeugd+ en start jeugd+ 2023

13 dec 2022

Ontdek snel het nieuwe logo van Jeugd+ en schrijf je alvast in voor de editie van 2023.

vacature bij vlas|sportiv

Vacature bij Vlas|Sportiv

25 okt 2022

Ontdek onze vacature voor een Communicatief - Administratief Medewerker