Uitnodiging Vlas infodag
18 sep 2022

Vlas infodag - voor al onze sportclubbestuurders

Wij nodigen jou en jouw voltallig bestuur heel graag uit op onze allereerste VLAS Infodag voor bestuursleden van Vlas en Sportiv op zaterdag 8 oktober 2022. Tijdens deze dag kan je kennismaken met bestuursleden uit al onze sportclubs onder een hapje en een drankje, proeven van enkele andere volkssporten en je kennis over ILA, jeugdwerking en digitalisering bijschaven.

We verwelkomen je met een gezellige koffie en ontbijtkoek. In de loop van de voormiddag zullen er twee korte infosessies doorgaan, indien je liever iets actiever wakker wordt na de koffie door één van de sporten te proberen dan kan dit uiteraard ook. Over de middag zal er een hapje voorzien worden, aangeboden door Vlas. In de namiddag staat de laatste infosessie op het programma en de sporten die je nog niet had geprobeerd. Deze topdag afsluiten doen we met een receptie aangeboden door Vlas en zijn partners, hét ideale moment om je collega-bestuursleden én ons beter te leren kennen.

Met dank aan:

Het programma:

9:00

Deuren open, start onthaal met koffie & koek

10:00

Welkomstwoord

10:30

Start infosessie 1 (ILA + Algemene vragen) + opening 3 sportstanden

11:30

Start infosessie 2 (jeugdwerking + Jeugd+)

12:45

Lunch

14:00

Start infosessie 3 (digitalisering binnen je sportclub)

15:00

Start receptie + einde sportstanden

16:00

Einde receptie

Je zal er telkens voor kunnen kiezen of je de infosessie wil volgen, ze zijn niet verplicht. Wanneer je besluit om één van de  infosessies niet te volgen kan je deelnemen aan 1 van de 3 voorziene volkssportinitiaties.

Locatie:

De Vlas Infodag zal centraal gelegen doorgaan in Sporthal ’T Zillebeek. Op deze locatie zijn er accommodaties en initiaties voorzien voor boogschieten staande en liggende wip en ook voor schaarbaankegelen. Er is een ruime, gratis parking voorzien.

Sporthal ’T Zillebeek
Glazenleeuwstraat 134 A
9120 Beveren-Waas

Inschrijven:

Alle bestuursleden van jullie sportvereniging zijn welkom op de Vlas Infodag. Gelieve tegen ten laatste zaterdag 24 september door te geven of je aanwezig zal zijn en met hoeveel.

Schrijf je hier in voor de Vlas infodag.

Je kan ook inschrijven via:

  • Telefonisch via 050 35 84 62
  • Via mail naar info@vlas.be
  • Via de post met de ingevulde invulstrook op de brief (van iedere club zijn er twee bestuursleden per brief aangeschreven)

 

algemeen boogschieten liggende wip boogschieten staande wip ILA jeugd+ opleiding schaarbaankegelen vlas

Meer nieuws

TREND magazine 2023 online

24 mei 2023

TREND 2023 staat online!
Ontdek de hoogtepunten van 2022, lees inspirerende verhalen en maak kennis met enkele van onze clubs en hun gedreven leden.

Tegemoetkoming lidgeld sportclub

28 mrt 2023

Dankzij onze erkenning bij Sport Vlaanderen kan je bij je mutualiteit een stukje lidgeld van je sportclub terugvorderen. Enkele mutualiteiten verhoogden recent deze terugbetaling... tijd voor een update.

Ondersteuning via sportnoodlening

16 feb 2023

Het Vlaams Parlement voorziet 50 miljoen euro voor noodleningen om de liquiditeitsproblemen op te vangen en/of om te investeren in duurzame energie. Aanvragen moeten rechtsreeks bij Sport Vlaanderen worden ingediend.

strafregister trainers

Uittreksel strafregister verplichting

30 jan 2023

Vanaf 1 februari 2023 moet iedereen die met kinderen of jongeren wil werken, een uittreksel uit het strafregister voorleggen aan de sportorganisatie waarmee ze een overeenkomst afsluiten. Hoe pak je dit best aan ?