bestuursorgaan sportiv vzw
23 mei 2022

Nieuw Bestuursorgaan Sportiv

Op de Algemene Vergadering van 21 juni 2022 werden bestuursverkiezingen georganiseerd naar aanleiding van de vernieuwde statuten. Guido Van Alsenoy nam de verantwoordelijkheid op om deze nieuwe equipe de eerste jaren bij te staan met al zijn ervaring als voorzitter. Ook Jan Lenaerts draagt weer graag zijn steentje en expertise bij. Aangevuld met Luc Vlaminckx en Margot Lemaire zijn ook de volgende generaties mét pakken sportervaring ruim vertegenwoordigd. Tot slot voegt ook Yana Seel (Lotto Soudal) zich als onafhankelijk bestuurslid met heel wat expertise vanuit de bedrijfswereld in strategisch management bij dit dreamteam. 

Sportiv streeft, cfr. de “Code Goed Bestuur” van Sport Vlaanderen, naar een een gedifferentieerde samenstelling van het Bestuursorgaan inzake genderverhoudingen, leeftijd en etniciteit en is daar met deze kleppers ruimschoots in geslaagd. Ook wat betreft professionele competenties is op elk vlak aan onze eigen, hoge verwachtingen méér dan voldaan met deze top-equipe. 

 

bestuur info

Meer nieuws

vacature bij vlas|sportiv

Vacature bij Vlas|Sportiv

25 okt 2022

Ontdek onze vacature voor een Communicatief - Administratief Medewerker

Schrijf je in voor onze gratis lessen!

19 okt 2022

Dankzij "Herlaad je sportclub" van de Vlaamse Sportfederatie kan VLAS dit najaar enkele héél interessante opleidingen GRATIS aanbieden, helemaal op maat van onze volkssportclubs. Schrijf snel in!

groepsfoto vlas infodag 2022

Eerste nationale Infodag méér dan geslaagd!

11 okt 2022

Op zaterdag 8 oktober was het verzamelen geblazen in Beveren-Waas voor onze allereerste nationale Infodag. Deze eerste editie was alvast qua inschrijvingen, 120 in totaal over 14 verschillende sporten, een onverhoopt succes waar hard naar werd uitgekeken.

tocati vlas 2022

Vlas terug op Tocati-festival

22 sep 2022

Ook dit jaar werd Vlas uitgenodigd op het gerenommeerde Tocati-festival.