13 dec 2022

Nieuw logo Jeugd+ en start jeugd+ 2023

Na het nieuwe logo voor Vlas en voor Sportiv en onze nieuwe huisstijl kon Jeugd+ natuurlijk niet achterblijven. Ons succesvol jeugdproject dat zijn 5de jaar ingaat verdiende om eindelijk ook met een eigen logo te kunnen uitpakken. Het werd, zoals je ziet, een speels en jeugdig logo dat helemaal past bij Jeugd+ en dicht bij onze huisstijl blijft aanleunen. Zo bouwt Jeugd+ aan z'n eigen identiteit en wordt het inhoudelijke verhaal over kwaliteitsvolle jeugdwerking vertaald naar het nieuwe logo dat staat voor dynamiek, creativiteit en kwaliteit.

Héél binnenkort maken we de Top 10 - 2022 bekend maar bij deze alvast onze warme oproep voor de editie 2023. Jeugd is en blijft de toekomst van jouw club én sport. Een jeugdwerking is essentieel voor élke vereniging. Dat was, is en blijft dé centrale gedachte van ons jeugdsportfonds Jeugd+ .
 
Vlas|Sportiv geeft zo clubs die hier willen aan meewerken een duwtje in de rug via persoonlijke begeleiding én middelen om te investeren in jouw jeugdwerking of om er eindelijk ééntje op te zetten. 
 
Net zoals de voorbije jaren zullen we een mooie geldsom verdelen onder de clubs die samen met ons aan dit project werken. Hoe actiever en kwaliteitsvoller de jeugdwerking van jouw club doorheen het jaar groeit, hoe meer steun je club ontvangt.  
 
Wil jij meer jeugd in je club ? Kan je hiervoor hulp, geld en persoonlijke begeleiding gebruiken ? Heeft jouw club interesse in Jeugd+ ?  Laat ons dit dan snel weten via info@vlas.be. Dan ontvang je binnenkort meer informatie met de mogelijkheid om online in te schrijven.

jeugd+ jeugd+clubs vlas

Meer nieuws

Gratis opleidingsdagen Volkssportanimator

07 mrt 2024

Op 4 april in Brugge en op 25 april in Merksplas

Vacature bij Vlas|Sportiv

26 jan 2024

Ontdek onze vacature voor "Allround medewerker"

JEZ! Jeugd+

20 dec 2023

Steun Jeugd+ dankzij JEZ! en draag bij aan meer en betere jeugdwerking voor onze Jeugd+ clubs

TREND digitaal of print

19 dec 2023

Uit onze enquête blijkt dat een deel van onze leden het TREND magazine liever digitaal ontvangt. Behoor jij ook tot deze groep of krijg je het printexemplaar toch nog liever in de bus?