13 dec 2022

Nieuw logo Jeugd+ en start jeugd+ 2023

Na het nieuwe logo voor Vlas en voor Sportiv en onze nieuwe huisstijl kon Jeugd+ natuurlijk niet achterblijven. Ons succesvol jeugdproject dat zijn 5de jaar ingaat verdiende om eindelijk ook met een eigen logo te kunnen uitpakken. Het werd, zoals je ziet, een speels en jeugdig logo dat helemaal past bij Jeugd+ en dicht bij onze huisstijl blijft aanleunen. Zo bouwt Jeugd+ aan z'n eigen identiteit en wordt het inhoudelijke verhaal over kwaliteitsvolle jeugdwerking vertaald naar het nieuwe logo dat staat voor dynamiek, creativiteit en kwaliteit.

Héél binnenkort maken we de Top 10 - 2022 bekend maar bij deze alvast onze warme oproep voor de editie 2023. Jeugd is en blijft de toekomst van jouw club én sport. Een jeugdwerking is essentieel voor élke vereniging. Dat was, is en blijft dé centrale gedachte van ons jeugdsportfonds Jeugd+ .
 
Vlas|Sportiv geeft zo clubs die hier willen aan meewerken een duwtje in de rug via persoonlijke begeleiding én middelen om te investeren in jouw jeugdwerking of om er eindelijk ééntje op te zetten. 
 
Net zoals de voorbije jaren zullen we een mooie geldsom verdelen onder de clubs die samen met ons aan dit project werken. Hoe actiever en kwaliteitsvoller de jeugdwerking van jouw club doorheen het jaar groeit, hoe meer steun je club ontvangt.  
 
Wil jij meer jeugd in je club ? Kan je hiervoor hulp, geld en persoonlijke begeleiding gebruiken ? Heeft jouw club interesse in Jeugd+ ?  Laat ons dit dan snel weten via info@vlas.be. Dan ontvang je binnenkort meer informatie met de mogelijkheid om online in te schrijven.

jeugd+ jeugd+clubs vlas

Meer nieuws

subsidie energiecrisis

Vraag je energiesubsidie aan

09 jan 2023

Het Vlaams Parlement keurde noodsteun goed voor sportclubs naar aanleiding van de stijgende energie-uitgaven. Kijk hier of jouw club in aanmerking komt!

TOP 10 Jeugd+ 2022

20 dec 2022

25 sterren !! Wat een topresultaat van onze Jeugd+ clubs...

Nieuw logo Jeugd+ en start jeugd+ 2023

13 dec 2022

Ontdek snel het nieuwe logo van Jeugd+ en schrijf je alvast in voor de editie van 2023.

vacature bij vlas|sportiv

Vacature bij Vlas|Sportiv

25 okt 2022

Ontdek onze vacature voor een Communicatief - Administratief Medewerker