Vlas infodag
31 okt 2023

Succesvolle 2de Infodag

 

Op de 2de editie van de VLAS Infodag viel weer heel wat te beleven voor bestuursleden van Vlas en Sportiv. Twee interessante infosessies rond Jeugd+ en het coachen en motiveren van jeugdteams beten de spits af. Daarna volgde een kennismaking met de leuke projecten die op stapel staan in 2024 zoals het VR-schoolproject, het 'Green Team' dat draait rond duurzaamheid in onze clubs en 'Volkssporten voor Volkse Buurten' dat werd opgezet onder het thema 'armoedebestrijding en sociale inclusie'. 

Sportiv en Vlas, dat staat natuurlijk in de eerste plaats voor SPORT dus was er natuurlijk ook één en ander te beleven ...  Schaarbaankegelen was net zoals vorig jaar héél populair maar ook het kruisboogschieten met de nieuwe volkssportanimatie trok heel wat gegadigden. Deze gloednieuwe animatie zit nog in een testfase en alle feedback was méér dan welkom voor de verdere ontwikkeling. 

Uiteraard kon onze hippe VR-beleving niet ontbreken. Met dit project, gesteund door Sport Vlaanderen, bezoekt Vlas basisscholen en laat leerlingen proeven van boogschieten in Virtual Reality. De VR-bril werd gretig getest en voor velen was het een eerste kennismaking met sporten in de virtuele wereld. 

Een dikke dankjewel aan alle aanwezigen en tot volgend jaar!!

 

algemeen evenement info

Meer nieuws

Vlas infodag

Succesvolle 2de Infodag

31 okt 2023

Op de 2de editie van de VLAS Infodag viel weer heel wat te beleven. Infosessies, schaarbaankegelen, kruisboogschieten met de nieuwe volkssportanimatie en natuurlijk kon onze hippe VR-beleving niet ontbreken.

Uitnodiging Vlas infodag

Tweede Vlas infodag - voor al onze sportclubbestuurders

08 sep 2023

Kom samen met je voltallige bestuur naar de Vlas infodag. Ontdek naast drie interessante infosessies ook drie volkssporten. Schrijf je nu in.

Winnaar tickets K3 Run & Fun

16 aug 2023

De winnaar van onze K3 Run & Fun wedstrijd is…

energiesubsidie sportiv

Energiesubsidies toegekend aan onze clubs!

08 jun 2023

Voor heel wat van onze clubs dienden we begin dit jaar een aanvraag in voor de energiesubsidies aan sportclubs. We kregen het positieve nieuws dat 100% van onze ingediende dossiers positief werden beoordeeld.