Vlas infodag
31 okt 2023

Succesvolle 2de Infodag

 

Op de 2de editie van de VLAS Infodag viel weer heel wat te beleven voor bestuursleden van Vlas en Sportiv. Twee interessante infosessies rond Jeugd+ en het coachen en motiveren van jeugdteams beten de spits af. Daarna volgde een kennismaking met de leuke projecten die op stapel staan in 2024 zoals het VR-schoolproject, het 'Green Team' dat draait rond duurzaamheid in onze clubs en 'Volkssporten voor Volkse Buurten' dat werd opgezet onder het thema 'armoedebestrijding en sociale inclusie'. 

Sportiv en Vlas, dat staat natuurlijk in de eerste plaats voor SPORT dus was er natuurlijk ook één en ander te beleven ...  Schaarbaankegelen was net zoals vorig jaar héél populair maar ook het kruisboogschieten met de nieuwe volkssportanimatie trok heel wat gegadigden. Deze gloednieuwe animatie zit nog in een testfase en alle feedback was méér dan welkom voor de verdere ontwikkeling. 

Uiteraard kon onze hippe VR-beleving niet ontbreken. Met dit project, gesteund door Sport Vlaanderen, bezoekt Vlas basisscholen en laat leerlingen proeven van boogschieten in Virtual Reality. De VR-bril werd gretig getest en voor velen was het een eerste kennismaking met sporten in de virtuele wereld. 

Een dikke dankjewel aan alle aanwezigen en tot volgend jaar!!

 

algemeen evenement info

Meer nieuws

Gratis opleidingsdagen Volkssportanimator

07 mrt 2024

Op 4 april in Brugge en op 25 april in Merksplas

Vacature bij Vlas|Sportiv

26 jan 2024

Ontdek onze vacature voor "Allround medewerker"

JEZ! Jeugd+

20 dec 2023

Steun Jeugd+ dankzij JEZ! en draag bij aan meer en betere jeugdwerking voor onze Jeugd+ clubs

TREND digitaal of print

19 dec 2023

Uit onze enquête blijkt dat een deel van onze leden het TREND magazine liever digitaal ontvangt. Behoor jij ook tot deze groep of krijg je het printexemplaar toch nog liever in de bus?