Charles mee aan de katapult
08 okt 2021

Katapultschieten op Inclusieve Sportdag

Na een Corona-onderbreking werd de Antwaarpse Katapultclub opnieuw uitgenodigd op de Inclusieve Sportdag in Brasschaat, georganiseerd door Sport Vlaanderen. Op dit evenement kunnen mindervaliden zich een dag helemaal uitleven, individueel vergezeld van een leerling uit de zorgopleiding.

De doelen werden wat aangepast en de nodige ruimte werd voorzien om ook mensen die zich in een rolstoel dienen te verplaatsen de mogelijkheid te geven om eens katapultschieten uit te proberen, al dan niet geholpen door de ondertussen enorm ervaren initiators. Sommigen begonnen aan een eerste, schuchtere poging maar stonden meteen erna terug aan te schuiven met zin in meer. Enthousiasme genoeg dus, zeker wanneer er een raak schot werd afgevuurd… het zorgde telkens voor feestje met de omstaanders.

Onder de 61 deelnemers aan de initiatie, waren er ook veel die de coaches herkenden uit vorige edities. Dat iedereen hier duidelijk z’n hartje weer kon ophalen, werd ook door de inrichters opgemerkt en al meteen werd er een datum geprikt voor 2022! Maar niet alleen de deelnemers hadden plezier, ook voor de coaches van de Antwaarpse Katapultclub was het een topdag!

evenement katapultschieten

Meer nieuws

subsidie energiecrisis

Vraag je energiesubsidie aan

09 jan 2023

Het Vlaams Parlement keurde noodsteun goed voor sportclubs naar aanleiding van de stijgende energie-uitgaven. Kijk hier of jouw club in aanmerking komt!

TOP 10 Jeugd+ 2022

20 dec 2022

25 sterren !! Wat een topresultaat van onze Jeugd+ clubs...

Nieuw logo Jeugd+ en start jeugd+ 2023

13 dec 2022

Ontdek snel het nieuwe logo van Jeugd+ en schrijf je alvast in voor de editie van 2023.

vacature bij vlas|sportiv

Vacature bij Vlas|Sportiv

25 okt 2022

Ontdek onze vacature voor een Communicatief - Administratief Medewerker