Krulbolkampioenschap v. Vlaanderen
15 aug 2007

Krulbolkampioenschap v. Vlaanderen

Tiende Kampioenschap v. Vlaanderen Krulbol
Maandag 13 augustus 2007: 'Er
varing wint van kracht.'
87 duo's schreven in voor deze laatste wedstrijd van de Europese Spelen.

Bij de dames werd de finale een strijd tussen een erg jonge ploeg uit Zelzate, bestaande uit Veronique Provost (34) en de Nederlandse Judit Van Denderen (33) en de meer ervaren dames Christiane Gelaude (52) uit Wachtebeke en Kathleen Gyselinck (50) uit Ertvelde. De twee laatsten gingen meteen goed van start en scoorden 1-0. De jongere ploeg scoorde snel tegen maar dit bracht hen niet het nodige vertrouwen bij. Op de dit jaar erg vlot lopende zandbanen bleven Veronique en Judit de ganse wedstrijd op zoek naar de juiste feeling. Christiane en Kathleen wonnen schijnbaar gemakkelijk met 9 – 2 en mogen zich Kampioen van Vlaanderen noemen.
Bij de heren kon het favoriete schuttersteam Kristof Vernaeve (30, Kluizen) & Serge De Pauw (26, Assenede) in de finale niet op tegen de goed op elkaar ingespeelde ploegmaats: Luc Van Durme (44, Evergem) en André Cretel (63, Ertvelde). Ondanks een comeback van 1- 7 tot 6 – 8 moesten Kristof en Serge de duimen leggen. Luc Van Durme bolde moest als laatste man zijn bol tot tegen de staak bollen om te winnen en deed dit op schitterende wijze. Zijn team won maandag zeven spellen op rij van sterke tegenstanders en mag zich de terechte Kampioen van Vlaanderen noemen.

 

 

Met de steun van:oost-vlaanderen

 

competitie kampioenschap krulbol laureaten

Meer nieuws

Green Team Vlas 2024

Project 'Green Team' gaat van start!

15 apr 2024

De inschrijvingen staan open voor het project Green Team. Duurzaam samenwerken op je sportclub!

bestuursorgaan vlaamse sportfederatie 2024 - copyright - Vlaamse sportfederatie vzw

Onze directeur verlengt bestuursmandaat bij Vlaamse Sportfederatie

14 apr 2024

Op de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Vlaamse Sportfederatie vzw vonden bestuursverkiezingen plaats in aanwezigheid van Minister Ben Weyts.

Gratis opleidingsdagen Volkssportanimator

07 mrt 2024

Op 4 april in Brugge en op 25 april in Merksplas

Vacature bij Vlas|Sportiv

26 jan 2024

Ontdek onze vacature voor "Allround medewerker"