12 mei 2009

PC Antwerpen VlaS steunt vier opendeurdagen

Antwerpse clubs die in 2009 of 2010 een opendeurdag organiseren, kunnen een aanvraag voor financiële steun indienen bij PC Antwerpen VlaS. In een eerste fase heeft het bestuur van PC Antwerpen VlaS beslist om vier opendeurdagen te ondersteunen met elk 100 euro. Die kan men dan extra besteden aan bekendmaking, ontvangst en begeleiding opdat de opendeurdag nog meer effect zou hebben.

1. Rode Sjoelers Ekeren – 7 juni 2009

Op zaterdag 7 juni 2009 kan je tijdens de Braderij in Ekeren een spelletje sjoelen bij de Rode Sjoelers. Voor kinderen tot 12 jaar die 100 punten gooien is er een sjoelbeker. Alle andere kinderen krijgen een aandenken.

2. Kruisbooggilde Sint Gummarus Lier – 11 oktober 2009

Traditioneel is de opendeurdag van de Kruisbooggilde Sint Gummarus Lier gekoppeld aan het feest van Sint Gummarus, Patroonheilige van Lier. De kruisbooggilde neemt oa deel aan een processie die door een groot deel van de stad trekt en in de namiddag kunnen de niet-schutters in het gildelokaal terecht om onder deskundige begeleiding kennis te maken met de kruisboogsport.

3. De Edele Handboog Beerse (staande wip) – 10 mei 2009

Tijdens de opendeurdag van De Edele Handboog Beerse kan iedereen die wil vrij komen kennis maken met het handboogschieten op de staande wip. Er kan zowel met de gewone als met de compound boog geschoten worden.

4. Touwtrekclub Vandakker – 5 en 8 juli 2009

Tijdens de jaarlijkse competitiedag van Touwtrekclub Vandakker, zal dit jaar ook tijd gemaakt worden voor recreanten die kennis willen maken met het touwtrekken. Er is ook een aanbod met speciale kennismakingstrainingen voor geïnteresseerden die zelf ook eens aan een wedstrijdje willen deelnemen.

evenement PC

Meer nieuws

Vlas kampioenschap Flessenschieten - Jachtgeweer

02 mei 2024

Op zondag 5 mei kan je sportschutters aan het werk zien tijdens het eerste Vlas Kampioenschap van 2024

Green Team Vlas 2024

Project 'Green Team' gaat van start!

15 apr 2024

De inschrijvingen staan open voor het project Green Team. Duurzaam samenwerken op je sportclub!

bestuursorgaan vlaamse sportfederatie 2024 - copyright - Vlaamse sportfederatie vzw

Onze directeur verlengt bestuursmandaat bij Vlaamse Sportfederatie

14 apr 2024

Op de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Vlaamse Sportfederatie vzw vonden bestuursverkiezingen plaats in aanwezigheid van Minister Ben Weyts.

Gratis opleidingsdagen Volkssportanimator

07 mrt 2024

Op 4 april in Brugge en op 25 april in Merksplas