sportzot en vlas
18 jun 2024

Sportzot wordt partner van Vlas

 

Met de nodige trots mogen we aankondigen dat de Brugse stadsbrouwerij 'De Halve Maan' een structurele langetermijnsamenwerking aangaat met Vlas & Sportiv. Via het merk 'Sportzot' wil deze brouwerij mee het verschil maken voor onze traditionele sporten. Samen met deze gevestigde partner willen we de aandacht voor onze sporten verhogen en extra middelen beschikbaar stellen voor onze federaties, sportclubs en volkssporters.

De Brugse brouwerij De Halve Maan was de allereerste Belgische brouwerij die een alcoholvrij speciaalbier op de markt bracht: Sportzot. Hiermee vertaalde het bedrijf haar passie voor sport via een duidelijke en positieve link. Sportzot bekrachtigt hun sportpassie enerzijds door veelbelovende en getalenteerde atleten (de Sportzotten) te steunen in hun intensieve traject en anderzijds door events in binnen- en buitenland te ondersteunen. De brouwerij kiest daarbij resoluut voor de ondersteuning van minder gekende sporten en kwamen zo, niet onlogisch, bij ons terecht.

In de opstartfase van deze samenwerking draagt Sportzot bij aan de vernieuwde Vlas-kampioenschappen. Als structurele partner biedt het bedrijf de nodige ondersteuning en expertise zodat de aandacht voor onze sportevents verhoogt. Ook onze sporten zelf komen zo vaker in beeld en worden via meer kanalen verspreid naar een breder publiek. Daarnaast zal Sportzot aanwezig zijn tijdens onze eigen events. In een volgende fase bekijken we waar mogelijkheden liggen om samen met Sportzot onze aangesloten federaties en sportclubs extra te ondersteunen in het beoefenen van hun geliefde sport.

We zijn bijzonder opgetogen om binnenkort de eerste resultaten van deze mooie samenwerking te tonen.

www.sportzot.be

 

Vlas en Sportzot
algemeen info

Meer nieuws

sportzot en vlas

Sportzot wordt partner van Vlas

18 jun 2024

Vlas en Sportzot slaan de handen in elkaar, eerste sponsor-partner voor Vlas!

Vlas kampioenschap Flessenschieten - Jachtgeweer

02 mei 2024

De eerste Vlas-kampioenen van 2024 zijn gekend!

Green Team Vlas 2024

Project 'Green Team' gaat van start!

15 apr 2024

De inschrijvingen staan open voor het project Green Team. Duurzaam samenwerken op je sportclub!

bestuursorgaan vlaamse sportfederatie 2024 - copyright - Vlaamse sportfederatie vzw

Onze directeur verlengt bestuursmandaat bij Vlaamse Sportfederatie

14 apr 2024

Op de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Vlaamse Sportfederatie vzw vonden bestuursverkiezingen plaats in aanwezigheid van Minister Ben Weyts.