24 mei 2023

TREND magazine 2023 online

TREND 2023 online

Onlangs vonden onze leden de jaarlijkse editie van TREND in de bus en nu vind je de editie ook online. 

De editie van 2023 staat vol van de inspirerende verhalen. Je komt te weten wat de toekomst brengt voor het balboogschieten, wat de topmomenten waren in 2022 voor onze clubs en hoe een van de oudste staande wip-clubs een straffe comeback maakt dankzij enkele enthousiaste twintigers. 

In het magazine roepen we daarnaast op tot meer samenwerking en houden we een pleidooi voor clubs om ambitie te durven tonen. Daarnaast zagen we onze Jeugd+ clubs het voorbije jaar bijzonder goed presteren, wat een sterrenrecord opleverde. We laten enkele gedreven jeugdverantwoordelijken aan het woord. 

Lees het magazine hier.

Veel leesplezier!

 

algemeen info trend vlas

Meer nieuws

TREND magazine 2023 online

24 mei 2023

TREND 2023 staat online!
Ontdek de hoogtepunten van 2022, lees inspirerende verhalen en maak kennis met enkele van onze clubs en hun gedreven leden.

Tegemoetkoming lidgeld sportclub

28 mrt 2023

Dankzij onze erkenning bij Sport Vlaanderen kan je bij je mutualiteit een stukje lidgeld van je sportclub terugvorderen. Enkele mutualiteiten verhoogden recent deze terugbetaling... tijd voor een update.

Ondersteuning via sportnoodlening

16 feb 2023

Het Vlaams Parlement voorziet 50 miljoen euro voor noodleningen om de liquiditeitsproblemen op te vangen en/of om te investeren in duurzame energie. Aanvragen moeten rechtsreeks bij Sport Vlaanderen worden ingediend.

strafregister trainers

Uittreksel strafregister verplichting

30 jan 2023

Vanaf 1 februari 2023 moet iedereen die met kinderen of jongeren wil werken, een uittreksel uit het strafregister voorleggen aan de sportorganisatie waarmee ze een overeenkomst afsluiten. Hoe pak je dit best aan ?