linedance
fysiek en ritmiek

Linedance

 

Linedance is een bekende dansvorm die uit de Verenigde Staten is overgewaaid. Er wordt in lijnen of rijen gedanst als één geheel en is vaak even intensief als een sport-workout. Oorspronkelijk werd linedance alleen op countrymuziek gedanst maar die tijd is lang voorbij. Tegenwoordig kun je linedance op verschillende stijlen muziek beoefenen en is samen dansen op pop- of rockmuziek overal ingeburgerd en kort gelieerd met fitnessmethodes als Zumba, Pound en Tae Bo. Deze vernieuwde stijl wordt ook wel newline of funlinedance genoemd. 
Zowel de mentale als de fysieke activiteit zorgen voor verbeteringen op het vlak van conditie, geheugen, aandacht en evenwicht. Kortom: linedance is gezond voor lichaam én geest!

 

 

 

Nieuws

Vlas infodag

Succesvolle 2de Infodag

31 okt 2023

Op de 2de editie van de VLAS Infodag viel weer heel wat te beleven. Infosessies, schaarbaankegelen, kruisboogschieten met de nieuwe volkssportanimatie en natuurlijk kon onze hippe VR-beleving niet ontbreken.

Uitnodiging Vlas infodag

Tweede Vlas infodag - voor al onze sportclubbestuurders

08 sep 2023

Kom samen met je voltallige bestuur naar de Vlas infodag. Ontdek naast drie interessante infosessies ook drie volkssporten. Schrijf je nu in.

Winnaar tickets K3 Run & Fun

16 aug 2023

De winnaar van onze K3 Run & Fun wedstrijd is…

energiesubsidie sportiv

Energiesubsidies toegekend aan onze clubs!

08 jun 2023

Voor heel wat van onze clubs dienden we begin dit jaar een aanvraag in voor de energiesubsidies aan sportclubs. We kregen het positieve nieuws dat 100% van onze ingediende dossiers positief werden beoordeeld.